Hello August..

image
Ja tack, det vore verkligen önskvärt om tiden slutade att rusa i väg. Kommer ni i håg hur lång en julafton kunde vara när man var liten? Vaknade tidigt och man bara väntade, väntade och väntade på att det var dags för julklapparna. Nu är en
Sådan julafton ungefär en månad och tiden går bara fortare och fortare känns det som. Men så tror jag alla upplever det, ju äldre man blir desto fortare går tiden. Men om man blir så gammal att man hamnar på något ålderdomshem då tror jag att man är tillbaka till barnet på julafton. Med undantaget att man är full av förväntan och spänning inför kvällen.
Hur som helst så är Augusti här och det innebär för livet i Marbella att antalet besökare ökar KRAFTIGT. De flesta runt om har ju semester i augusti. Men det har sin charm det med, undantaget heter dock parkeringsplats. Lättare sagt än gjort att få tag på dem i augusti.

image
Har nu läst klart Fredrik Eklunds bok. Visst, den innehåller en hel del skryt men han har ju nästan blivit amerikan. I övrigt så kan man inte annat än ge honom en eloge för hur han kämpat och hur hårt han arbetar för att kunna uppnå sina mål och sin livsstil. Inget gnäll där inte om hur hårt han måste jobba och allt annat runt omkring som krävs för att vara nummer ett. Ingen bortskämd typ som tror att saker kommer gratis eller ramlar ner från himlen. Det han skriver om är ingen Rocket sience men det är väl beskrivet och han delar med sig frikostigt om varför han tror att just han lyckats uppnå den position han kämpat så för. Finns många andra som säkert lagt lika många arbetstimmar och kanske fler men ändå inte har nått samma framgångar. Ladda ner den från Storytel eller köp den, du lär dig garanterat något..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.