Blåsigt..

I dag har det varit ganska mycket mulet och det är ”bara” 25 grader nu vid tio-tiden. Wifi kan man glömma när det blåser så som det gör ikväll, då vill det inte funka alls.

image
I dag Tintins första riktiga promenad i koppel. Gick sådär – efter en stund gick han med på att studsa fram i en meter eller två, sedan tvärstopp. Repeat & Repeat.. Han vänjer sig väl snabbt vid kopplet och nu i början får man ju bara gå extremt korta sträckor och öka successivt. Helt plötsligt från ingenstans kom ett riktigt hundskall en bit bakom oss. Världens största hund, typ 1 meter minst hög.
Tintin förblev cool det var nog mest jag som blev lite uppstressad, men den var kopplad så det var ingen fara. Får fortsätta Tintins träning i morgon..

image
I kväll har Tom landat efter sin semester i Sverige och börjar jobba igen. Emile (till vänster) gick på semester i dag och sedan är det Pedros (till höger) tur och första september är hela teamet samlat igen. Vi har sålt ytterligare två lägenheter nu de sista veckorna. Inte världsrekord men det går fortsatt framåt. Fick Google Analytics i dag och ska gå igenom ordentligt i helgen. Sverige ligger nu i topp på antalet besökare på sidan och de spenderar bra med tid när de väl är inne på sidan. Daniel & Ulrika landar oxå ikväll, fast först om en timme. I morgon kväll blir det middag tillsammans med dem, ska bli trevligt.

Under dagen i morgon ska jag få undan lite jobb, sola en timme eller två och sedan ha ett kort hemma SPA. Njuter till 100% av att vara hemma igen ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.