Back home..

image
Gick upp i tid och åt frukost, min sedvanliga omelett, lite annat & massa juice. Packade ihop allt på hotellrummet inklusive Karisma & Tintin och checkade ut från hotellet..

image
Destination: HEM! Hundarna totalt överlyckliga och jag lika glad som dem. David & Co hade lämnat så fina presenter i flytande form och produkter från Rituals. Älskar deras produkter så det blev jag verkligen glad över. Nu sitter jag i min Zebra fåtölj och skriver.. Så lycklig över mitt hem och att vara tillbaka.
Ska bara göra det absolut nödvändigaste i dag och sedan bara njuta av att vara hemma igen.

image
Jobba med planering och annat det tänker jag vänta till i morgon med..men då tänker jag å andra sidan sätta full fart. Har varit lite svårjobbat på ett hotellrum med två valpar som fart runt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.