Ditt & Datt..

image
I morgon sista dagen och natten på hotellet:)
Fredag morgon efter frukost flyttar vi hem igen och det ska bli så otroligt skönt. Gladast av alla över det är nog Karisma & Tintin. Även om jag längtat hem hela veckan så finns det något positivt i att jag kommer uppskatta mitt hem ännu mer nu när jag bott på
annat håll i 7 nätter (när jag flyttar hem). Jag vet i alla fall tre stycken som kommer njuta till 100%.

Det underbara vädret håller i sig och i helgen ska det solas. Har blivit noll och ingenting av det under den här hotellveckan. Det innebär oxå att jag slarvat med doktorns ordination av att gå och simma i poolen så det får jsg oxå kompensera för. Har inte haft soeciellt ont den här veckan vilket jag verkligen uppskattar. Prognosen framåt ser lika solig ut som den senaste månaden. Värmerekord sedan de började mätningarna i Spanien.

I morgon iväg med Lucia och fixa hennes naglar för att sedan planera vidare i projektet teamaktivitet Lotus efter alla semestrar. Sedan middag med min kusin och hans fru Matilda som bott i Pappas lägenhet en vecka. Ska bli riktigt kul, långe sedan vi sågs. Blir mest på släktkalas när någon fyller jämt. Utom min 50-årsdag då som verkligen inte var någon social historia..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.