Inte varit så bra..

image
..på vare sig att uppdatera To Do listan eller få så himla mycket gjort de senaste dagarna. Det där med arbete måndag-onsdag och semester torsdag-söndag får nog bli lite huller som buller den här veckan. Men så kan det bli ibland, det viktiga är att blandningen blir av. Så i dag ska jag se till att uppdatera To Do listan och försöka skriva klart det andra kapitlet i boken som aldrig kommer bli utgiven. Men bara om jag har lust för det ska ju knappast vara förenat med tvång att skriva något som troligen kommer stanna som ett hobby projekt i min dator.

image
Någon som verkligen kunde skriva var Astrid Lindgren. Vi har ju döpt ett rum på Fredriksborg till Astrid, just för att hon genom sitt författarskap har betytt så otroligt mycket för vsrenda ”unge”. Så klart finns det litet skrivbord i det rummet, ett vackert inramat fotografi på Astrid och boken om hennes liv. Hela rummet andas snällhet och harmoni. Ska faktiskt ta och sova där någon natt, kanske kan jag få med mig en liten gnutta av Astrids begåvning:)

Hundmaten börjar ta slut, måste fixa ny i morgon. Bor ju inte direkt nära affärer och annat men det löser sig på något sätt. Måste vara hotellet bästa gäst, städar själv etc. Omöjligt för en stackars hotellstäderna att städa med två valpar farande omkring sig. I morgon tänkte jag åka iväg med dem när jag fixar hundmat mm då kan hon passa på att städa ordentligt under tiden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.