Inget kommer gratis..

..bortsett då ifrån om man heter Paris Hilton eller så. Eller om man satsar en 10:a och vinner 10 miljoner, det är typ gratis det oxå. Men i övrigt så kommer inget gratis. Håller just nu på att lyssna på Fredrik Eklunds bok. Om hans målmedvetenhet och hur extremt mycket hårt arbete han lagt och lägger ner för att få och behålla sin position som ”The number one” stjärnmäklare i New York. Om det är värt det eller inte är det bara han som kan avgöra. Vi har alla olika ambitionsnivåer och är beredda att satsa olika mycket på att uppnå något visst. Inget är rätt och inget är fel, det avgör var och en. Det som är fel är dock de som inte är beredda att satsa och sedan gnäller över att de inte får sin befordran eller den lön de själva anser att de förtjänar. Själv har man lagt både en och två arbetstimmar mer än de flesta och just där och då var det värt det. I dag tänker jag lite annorlunda och vill ha en bättre balans mellan det hårda arbetet och att hinna med annat. Men det är väl som med allt annat, olika faser i livet, dvs fullständigt naturligt.

image
Hunduppfostran kommer heller inte gratis. Det har jag sannerligen blivit varse. Van vid min underbare Sigge inser jag att jag har mycket att lära när det gäller att uppfostra mina små nya kompisar Tintin & Karisma. Men jag ska nog få ordning på det oxå till slut. Just nu ligger de bredvid mig i soffan och sover så sött ihop. Soffan däremot är långt ifrån vare sig söt eller snygg. Jag förstår mig inte på hur olika hotell väljer att inreda..
Kala, trista rum helt utan charm..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.