Hemlängtan..

image
Måste erkänna att jag verkligen längtar hem. Inte hem till Stockholm utan hem till min lägenhet här i Marbella. Borta bra men hemma bäst sägs det ju och i det här fallet stämmer det bättre än någonsin. Det hade ju kunnat vara ett trevligt miljöombyte att bo på hotell en vecka, äta goda hotellfrukostar och allt annat som är bra på hotell. Problemet är de små hundarna. Inte direkt välkomna i frukost-matsalen, vid poolen eller alla andra trevliga ställen på hotellet. Tintin är ju inte rumsren heller så jag har inhandlat rengöringsprylar mm. Ska inte klaga, jag har ju ett underbart hem som jag får flytta tillbaka till i helgen.

image
När man ser sådana här börja dyka upp blir man nästan rädd. Snart har 7 månader av 2015 gått och innan man vet ordet av så är det 2016. Det där med att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir det är verkligen sant. Man måste börja prioritera och tänka efter mer över vad man egentligen vill så att man inte bara rusar på i samma banor för att man inte hinner tänka efter. När jag jobbade i ”näringslivet” gjorde vi alltid Affärsplaner i ett treårs-perspektiv. Det första året väldigt detaljerat och de följande två mindre detaljerat. Tror faktiskt jag ska tillämpa det och göra Eva Ps Affärsplan 2016-2019. Låter väl som en bra ide att sysselsätta sig med här på hotellet och väldigt bra att ha med sig på
vägen under 2016..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.