Ett hedrande glas..

image
Vid 18-tiden tänkte jag gå ner till baren som ligger utmed poolen och ta ett glas Cava i all min ensamhet. Ta med något magasin eller en bok och sitta och på mitt alldeles egna sätt fira mammas 75-årsdag. Ta något lätt att äta och kanske kanske ta ett glas Cava till. Bara sitta och vara och komma ihåg mamma som inte hade tyckt det varit fel med att ta två glas för att fira henne. Så länge jag hade det bra var hon nöjd & glad. Ja, vi får se hur det blir. Premiär blir det i alla fall för jag har aldrig gått och satt mig i en bar och tagit ett glas Cava eller något annat alldeles ensam.

image
Tragisk information om att ännu ett ”kändisbarn” gått bort i unga unga år. Hon har nog inte haft en så lätt uppväxt med två missbrukande världskändisar till föräldrar. Man tror ju lätt att om man utsätts för sådant så undviker man det själv som vuxen, men mycket fakta pekar på motsatsen. Detta oavsett om det gäller droger, övergrepp eller vad som helst.
Får nog ta det där andra glaset för att tacka Mamma och Pappa för en trygg och stabil uppväxt. Den står man stadigt på genom livet.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.