Äta ensam..

image
..tycker en del är det bästa som finns, till dem hör inte jag. Ligger något kvinnligt vs manligt över det där tror jag. Hur som helst har jag nu varit nere och ätit helt själv vid poolkanten. Solen gassade så skönt och maten var god. En ensam middag går däremot rätt snabbt så nu är jag tillbaka på rummet för resten av kvällen. Bredvid mig i soffan ligger två små hundar och sover gott. Så jag passar på att njuta av tystnaden

image
Har slarvat några dagar med läkarens ordination om att gå i poolen och simma lite. Det måste jag göra i morgon, sedan får min kära hundar tycka vad de vill men de kommer få vara ensamma lite i morgon.
Pool & sol i minst 1,5 timme och sedan David & Bella kl 16.00, då får de klara sig med varandra. Det gör dom ju självklart men det ög är jag som är över beskyddande..

image
Tintin är ju så liten så han kan inte gå i trapporna vare sig på hotellet eller hemma. Sitter och piper och är för feg för att försöka. Får övergå från dykträning till trappträdning, men det får bli när vi kommer hem på fredag för dom trapporna är lättare.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.