Slö..

image
I dag har jag varit allt annat än aktiv. Totalt superslö, fått noll gjort. Man behöver sådana dagar oxå då och då. Karisma & Tintin trivs sådär på hotellet, de är ju vana att kunna springa in och ut på terasserna och ha stora ytor. Men det är ju inte så många dagar så det kommer gå bra. Det som är oturligt är att de inte kan vara på terassen, de kan hur lätt som helst ramla ner så jag vågar inte ha dem där. Så på dagarna får de hålla sig inne.

image
Ikväll däremot åker vi in till stan och äter middag med några kompisar. Första gången på restaurang för Tintin, hoppas han kommer vara lika cool som Karisma alltid är. När jag kommer tillbaka till hotellet ikväll så är det dags för en ny To Do lista. Har ju blivit lite hipp som haver med den nya regeln arbete måndag-onsdag och semester torsdag-söndag den här veckan eftersom jag var i Stockholm.
Så talmanuset måste göras i helgen, semester eller ej.

image
Har ingen koll på vädret i Stockholm i dag men hoppas det är lite sol & att alla oavsett vsr man är får en riktigt bra fredag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.