En kväll på stan..

Värmen håller i sig så skönt med ett hotellrum med riktigt bra luftkonditionering. Har ju slöat hela dagen på rummet så när jag gick ut vid sjutiden var det som när man kliver ett plan i Bangkok i februari. In till stan för middag med en familj som åker till Sverige i morgon.

image
Tintin & Karisma var såklart med. Karisma har ju vant sig vid värmen men Tintin har ju så galet mycket päls så han blev typ kokhet. Efter maten ned till strandpromenadenaden där vågorna var rätt kraftiga och det gjorde att det blev lite svalare. Vilket verkligen uppskattades av framförallt Tintin.

image
Vi passade på att göra lite fotvård eller vad man ska kalla det, ner med fötterna och fiskarna gör jobbet. Tintin satt i sin lilla väska och såg mest nöjd ut. Nu tillbaka i svalkan på hotellrummet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.