Vaknar i mitt paradis..

Hundarna höll mig vaken till typ halv fyra och ljudboken till halv fem så blivit lite för lite sömn. Men det tar jag igen natten som kommer..

image
Vid lunch i dag börjar dykträningen i poolen och så får vi se om jag (och dom såklart) får någon stjärna. Sofia har försökt länge men inte lyckats lära dem så jag hyser inget större hopp om att jag skulle lyckas bättre än henne. Men envis är jag så vem vet:)

Nu fram till 12.00 ska jag fixa lite och packa för att sedan vid 18-tiden checka in på hotellet.
image
Blev ju lite tokigt i planeringen så därför ett antal nätter på hotell. Men det är nyttigt för mig att bo på hotell. Alltid hittar man något msn kan ta med sig hem till sitt eget lilla hotell (idéer alltså så att ni inte tror jsg springer runt och stjäl inredning på olika hotellrum:)). Jag & två hundar i ett litet hotellrum, ser en överhängande risk om en ny lust att annonsera Hundar bortskänkes på Blocket.. Nej, det ska säkert gå bra.

image
Nog ingen vidare bra idé att lämna dem själva på rummet mer än under frukosten. Så ikväll får det bli Roomservice och om jag går ut och äter någon kväll får det bli tillsammans med ”the dogs”
Karisma är van men Tintin har aldrig varit med på restaurang men han är rätt cool så det ska nog bra. Måste bara visa bild på honom i hans väska när det blir aktuellt. Ser ut som en liten handväska där det sticker upp ett vitt litet huvud:)

Nu ska jag sätta fart och sedan kommer Cyntihia och städar och bäddar rent till gästerna som kommer i natt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.