Gränslös lycka..

..mötte mig när Karisma & Tintin mötte mig innanför dörren när jag kom hem. Hoppandet och skuttandet ville aldrig ta slut:)
Dom är verkliga ”kompisar” nu och hänger ihop som ler och långhalm. Så skönt att vara hemma i Marbella igen – 32 grader när vi landade vid midnatt.

image
Ser nästan ut som en skidbacke när man tittade ner på molnen. Flygningen gick bra även om vi blev lite försenade, en halvtimme och det kan man ju leva med. Solnedgången borta i horisonten var så vacker men lyckades inte riktigt få till hur vackert det var på bilden.
image
Sov inte en blund på resan men lycksdes få till ca 80% av andra kapitlet på boken som aldrig kommer bli utgiven. Är med andra ord lite trött nu, så nu ska jag och hundarna gå och lägga oss. Ska bara ladda ner en bok först som jag kan somna gott till.

Den bästa bilden i dag (för mig) är den vid landningen i Malaga. Home sweet home:)
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.