Off I go again..

Minst sagt ett kort & intensivt besök i Stockholm. Nu på Arlanda för att flyga tillbaka till värmen. Skönt!
Hade för mig att planet gick 18.20 men det var 19.20 och dessutom lyckades jag tappa bort mitt boardingkort, men det löste sig.

Har varit duktig i dag och varit hos hygienisten och tagit hand om mina tänder. Så nu är hela kroppen genomgången. Hann med en lunch med Daniel oxå vilket var bra. Vi var på Grodan och jag åt som alltid Raggmunk med fläsk. Får passa på att äta riktigt svenska klassiker när man är hemma i Sverige.

image
Ska bli så härligt att bli bemött av Karismas och Tintins glädje när jag kommer hem i natt. Finns inga som blir så glada som hundar av att se en igen. Glädjen tar liksom aldrig slut – dom är så söta! Har ju klagat mest hela tiden på att jag frusit de här dagarna i Stockholm. Här på Arlanda kan jag garantera att jag INTE fryser, hur mycket folk som helst. Antar att det är många som tagit sista minuten resor för att få lite sol & värme innan semestern är slut.

I morgon kommer Sofia Norén och hennes familj och hälsar på, superkul! Har antagit utmaningen att lära hennes barn dyka. Det återstår att se om jag lyckas.

image
Blev ingen fika i bersån direkt under det här besöket men kommer ju tillbaka till Stockholm i mitten av augusti så jag sätter mitt hopp till en jättefin augusti. Speciellt den 29/8 när Johanna & Jesper gifter sig. Det gör så stor skillnad på bröllop om det är sol och fint eller ösregn och 12 grader.. Tror på det första eftersom jag tror på Karma..

Kram

En reaktion på ”Off I go again..”

  1. Hej hopp och välkommen tillbaka till värmen! För jösses vad varmt ni har det är i södra Spanien… Just nu, klockan 22:22, har vi nästan 35 grader.
    Vi är laddade hela gänget – tom så mycket att en av ungarna gjort sin hemläxa för att bara få gosa med hundarna. Casper kan numera dyka. Milla är mer svårflirtad vad gäller dykning, men älskar ju både bad och hundar. Ska bli så skoj att ses imorgon!
    Vi hörs imorgon fm!
    Kram S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.