Mycket gjort..

Började dagen med att försova mig men hann med tre minuters marginal till det viktiga mötet. Pust! Sedan till underbara Fredriksborg, vädret var inte det bästa men vad gör det när man får träffa bästa medarbetarns på ett alldeles underbart Fredriksborg. Lite bilder på de nya rummen;
image

image

image

image
Eftersom jag inte har vidvinkel eller är en speciellt begåvad fotograf gör bilderna inte rummen rättvisa, men en litet smakprov i slla fall.

Efter mötet snabbt till Twilfit för att komplets med lite underklädet och sedan hem för en powernap, modell kortare. Fixade i ordning mig lite och sedan i väg för att träffa Cissi D. Time flies – blev fem supertrevliga timmar.. Nu hemma sedan en timme och har fixat lite, flyger ju till Marbella i morgon igen och har en del att hinna med innan flyget går vid 18-tiden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.