Tigrar & Koalabjörnar..

Man skulle ju kunna tro att jag gått och sadlat om till säljare så här mitt i alltihop.. Men så är inte riktigt fallet – även om i princip allt man gör i arbetslivet handlar om just försäljning.
Hur som helst så förälskade jag mig i dessa tygväskor på Formex mässan och beställde dem och ett gäng förkläden. Nu var det väl kanske så att väskorna inte passade att säljas på Fredriksborg och chefen har inte alltid rätt..
Men ”hon” gör rätt för sig och köpte tillbaka väskorna och har nu lite för många egna väskor med Koalabjörnar och tigrar..
Kan ju vara bra att ge bort i present och så men man kan ju oxå fråga om någon blogg läsare är intresserad..
image
Tigermotiv på framsidan – grå baksida och handtag. Väskan är i tyg med måtten 44x34x10.
Kommer från en leverantör i Tyskland. Pris inkl frakt 195:-

image
Motiv koalabjörn i övrigt samma som tigerväskan.

Nu kanske det bara är jag i hela världen som tycker de är fina och då har jag väskor och presenter ett tag framöver vilket oxå är OK. Men om någon av er andra tycker de är fina och vill köpa en till ett pris långt under butikspris så meddela mig..

Nästa gång kanske det dyker upp lite glada förkläden. Allt kan ju bara inte vara svart, enfärgat & trist. Lite färg och galna motiv kan pigga upp vem som helst (i alla fall mig:))

Nu börjar det bli dags att sova så att morgondagen genomförs på ett piggt och bra sätt. Känns onekligen lite tomt utan Karisma & Tintin..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.