Hinna med..

i<a href=image
Rätt mycket som ska hinnas med i morgon. Först en tur till Bullerbyn, ska bland annat hämta några småsaker som jag vill ha i Marbella. Kolla till huset oxå såklart och lite annat. Hoppas på bättre väder i morgon för sedan jag landade 16.30 har jag typ frusit ihjäl. Tur man har lite tjockare kläder här i lägenheten, de kommer komma väl till pass i morgon misstänker jag. Sedan en tur till Fredriksborg både för att hälsa på alla härliga medarbetare men oxå för att se slutresultatet av de nya hotellrummen. De var ju inte 100% klara när jag var där sist. Lite lunch tänkte jag oxå passa på att äta där..

Sedan tillbaka in till stan – ska träffa Cissi D på kvällen. Hoppas oxå hinna med att komplettera med lite;
image
Är det något de har totalt uselt utbud av i Msrbella så är det just underkläder. Antingen måste man vilja ha minimala trosor lämpade för typ Size zero eller så man trosor lämpade för en 90-åring. Något normalt mellanting har jag inte lyckats hitta. Så jag hoppas hinna komplettera med lite underkläder plus att jag sett att det nu finns nylonstrumpor som slutar så att tårna visas. Passar ju utmärkt till mina stackars sargade fötter så det hoppas jag verkligen att jag kan hitta..

Sedan träff med härliga Cissi D:) Så några sysselsättninngsproblem kommer jag inte att ha i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.