Boarding..

image
Hann precis kasta i mig en macka och köpa en flaska vatten innan det var dags att boarda i tid. Så nu ca 4 timmar mot Stockholm och sedan direkt till möte med Sofia på mitt favoritställe.

Reser bara med handbagage och för första gången i mitt liv stoppades jag i säkerhetskontrollen för genomgång av hela mitt bagage. Gick så klart bra, men jag har aldrig fastnat i någon tull eller säkerhetskontroll tidigare. Tur man hade ordning på packningen..så man slapp skämmas..

Fint flygväder utlovat så jag hoppas att det är sant. Ska försöks skriva lite talmanus och sova..

Boarding completed, dags att byta till flight mode..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.