Det är inte alltid..

image
Karisma och Tintin håller sig så här lugna vill jag lova. 07.20 vaknade jag av ett jäkla liv. Brottningsmatch eller vad det nu höll på med, lille Tintin har tuffat till sig rejält men har ju inte en chans mot den 4 månader äldre Karisma. Hade noll lust att vare sig gå upp 07.20 eller fortsätta lyssna på dem så lyckades få dem att somna om en stund. De är ju som tur är valpar så de behöver mycket sömn, speciellt efter lek och brottningsmatcher:)

image
I dag till poolen och sola. Några kompisar kommer över men för mig, bruna ben eller inte, gäller tre-timmars regeln. Både för att jag inte klarar av att sola i mer än tre timmar utan att få digital panik och sedan är det ju inte särskilt nyttigt heller. Kan ju ta med mig blocket och skriva lite på kapitel 2 och mobilen och fortsätta lyssna på Bingos bok. Så får det bli.

image
Även om det är en kort visit så ska jag se till att hinna spendera lite tid på Fredriksborg. Bortsett från familj & vänner så är det det jag saknar mest med Sverige..
Huset i Vitemölla på Österlen har vi bestämt att sälja. Ett underbart hus men man kan ju inte hinna med att vara överallt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.