Yoga.. Hört det förut?

image
Det var ju inte direkt igår jag började prata om Yoga som sedan fylldes på med Pilates. Men nu har jag ju varit hos läkaren snart 10 gånger och nu är det bara att sätta igång. Att promenera och simma i en pool har jag gjort, inte varje dag om jsg ska vara helt sanningsenlig. Till det krävs det ju exempelvis en pool och någon sådan har jag inte i lägenheten på Banergatan. En Yoga app för nybörjare kan däremot varenda katt ha så den får jag köra med måndag-onsdag när jag är i Stockholm. Börjar i dag, repetition i morgon som kommer det nog kännas lätt i Stockholm.

image
I dag kommer Ksthrine hit för att hälsa på Karisma (som hon ju träffat tidigare) och så lille Tintin som hon inte hunnit träffa än. Anton köpte en vit mjukiskanin till Karisma på flyget ner när han var här. När den ligger på golvet är det omöjligt att på håll se om det är tygkaninen eller Tintin som ligger där så liten är han. Däremot börjar han tuffa till sig lite vilket är bra för honom.
Ett gäng dagar med de där två hotell kan komma att driva till ”vansinne’.

image
Idag blir det en kompott av pappersarbete, solande och socisialiserande. I kväll däremot blir det 100% hemmakväll och enkel middag hemma. Kan låta som om jsg går ut och äter varje dag men så är inte fallet..

image
Ska maila den här bilden till Lucia och se om hon kan lokalisera någon billig skräddare. Så får vi se om jag syr upp en egendesignad (för jag har några ändringar i tanken) eller om jag någon av de klänningar jag har. På bröllopet 29 Austin i Stockholm alltså, när Johanna & Jesper gifter sig i Hedvig Eleonorsd vackra kyrka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.