Allt planerat..

image
Från landning på måndag till Take off på onsdag kväll är nu inrutat i detalj.
Vill ju hinna med så mycket som möjligt när man ändå är hemma i Stockholm:)
Tror jag har typ en timme eller så över och då tänkte jag försöka hinna förbi Linda på Linda Vista, ska bara kolla att hon inte har semester först. Väskorna som jag beställde för försäljning på Fredriksborg är det ingen som tycker passar där. De har säkert rätt men jag tycker de är fina.

image
Tänkte påbörja kapitel två i kväll för att sedan i den bästa av världar skriva klart det under flygresan till Stockholm på måndag. Det är något som gör att jag får lätt att skriva när jag flyger. Dessutom ”flyger” tiden fram och vips så är man framme. Så har jag tur har jag tre kapitel klara när jag kommer tillbaka till Marbella och då har jag i alla fått något av ett fundament..

image
Ikväll blir det hemmakväll med pasta till middag. Nu ringer det på dörren..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.