Skulle ju egentligen..

..varit semesterdag i dag men lite ändrade planer. Först till Estepona & Csrrefour. Bunkra lite av varje som husgållpapper mm. Passar på medan Cynthia är här så att Karisma och Tintin får sällskap. Ena minuten är de bästa vänner sedan” slåss de i en halvtimme typ. Start & repeat.

image
Sedan hem och uppdatera både kalendern och To Do listan. Jag är väl snart den enda i världen som kör med en hederlig gammal Filofax. Men tycker att jsg har bättre koll på åtagande och to do’s på det sättet. Sedan får det vars hur out of date som helst. Det viktiga är att man har ett system som fungerar..

image
Kommer inte släpa med massa papper hem. De tenderar alltid att åka just fram och tillbaka utan att det blir så mycket gjort. Datorn däremot får åka med. Tycker det funkar så bra att skriva på flyg. Med lite musik i öronen ska jag till att skriva klart talmanuset och i alls fall ett kapitel till på boken som aldrig kommer bli utgiven. Eftersom jag flyger hem på måndag så flyttas starten av mina spansks lektioner en vecks framåt i tiden,

Nu kommer Cynthia så bäst att ge sig av till Estepona medan man har hundvakt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.