Biljetter bokade..

Nu är flygbiljetterna bokade. Flyger till Stockholm måndag och tillbaka onsdag. Man kan ju tycka att jag kunnat stanna någon dag till när jag ändå tagit mig till Stockholm. Men tittar man på väder-bilderna så är det nog lätt att förstå att man flyger tillbaka så snart man kan;
image

image
Jag hoppas att jag kan ta lite sol och värme med mig till Stockholm..

Både Karisma och Tintin blir kvar här. Tintin får inte ens flyga eftersom man måste ha fått rabies sprutan innan man får flyga. För att få den måste man vara 100 dagar så han har ungefär en månad kvar. Han är så söt och liten att han nästan ser ut som en hund man köpt i en leksaksaffär..
image
En liten jeansväst har han fått, men den är fortfarande lite stor på honom. Han väger nog en bit under ett kilo..
Karisma däremot är nog uppe i över fem nu när hon passerat 6 månader. Hon tar hand om sin lillebror och är bara lite svartsjuk..

image
Nu ska jag ta itu med lite fixande så att lördag och söndag kan bli arbetsfria. Bara hänga på terrassen, sola, bada jacuzzi etc men då får jag se till att få saker ur händerna i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.