Logiskt tänkande..

image
Ett par nätter efter det att jag kommer tillbaka till Marbella måste jag av rutiga & randiga skäl bo på hotell ett par nätter. Det är i och för sig bra att bo på andra hotell, alltid kan man plocka med sig någon bra idé till sitt egna lilla hotell. Lucia hjälpte mig att kolla att det var ok att ha med sig hund. Det var det om den inte vägde mer än 5-6 kg.
Nu har ju situationen förändrats.. 2 hundar men tillsammans väger de nog 6 kg så då borde det väl gå bra?? Är nog bäst att kolla så att jag inte står där och nekas incheckning. Hemlös i Marbella är
inte något som känns så lockande, även om det bara är för några dagar..

image
Hotellet har både ett fint poolområde och en av Marbellas bästa beachclubs.. Tror dock inte Karisma & Tintin är direkt välkomna så vi lär mest hänga på vår egen terass. Hotellet var förvånansvärt billigt trots att det är juli. Bokade vi Booking och priserna varierade galet mycket mellan olika hotell och beläggnings-graden var uppe i 90%,dvs genomsnittet på Marbellas alla hotell. Det är inte direkt få hotell heller så det märks att Marbella ökar i popularitet.

image
Nu ska jag ladda ner en ny bok och gå och lägga mig.. Fredag lite jobb.. Men i helgen är det sola som gäller:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.