Kompisar..

image
..har de blivit på en gång Karisma & Tintin. Men han får ”akta” sig för att komma för nära mig för länge för då kommer Karisma och blir lite svartsjuk. Men 99% av tiden funkar det hur bra som helst:)

image
Hade tänkt ta en liten solstund i dag, men då ska det givetvis uppstå något som man måste lägga tid på så den solstunden kan jag glömma. Men det är inte synd om mig för det, lär garanterat vara sol i morgon oxå. Sedan blir det ju trevligt ikväll med att träffa kompisar & äta middag.

image
Lucia har fått till uppgift att ordna en team aktivitet lördag-söndag i början av september (för oss på Lotus alltså). Det kommer garanterat att bli både trevligt och överraskande när det är hon som håller i trådarna:)

Till helgen kommer min kusin och hans fru ner, de har tillbringat hur många semestrar som helst i Marbella. Den här gången ska de bo i pappas lägenhet. Ska bli kul att träffs dem, var säkert snart två år sedan sist..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.