Nyklippt, gäster & annat..

Var ju som planerat och fixade håret i dag. Benji är otroligt noggrann så det tog lite tid. Hann med andra ord inte med att köpa några blommor, får bli en annan dag. Hade heller inte räknat med att vara borta så många timmar så risk finns att det inte blir semester hela torsdagen. Men det viktiga är att känna sig i fas..
Kom hem vid fyra och vid fem kom några kompisar över för att träffa Tintin och bada lite i jaccuzin..
image

Blev något litet missförstånd tidigare i dag så Pedro, Emile och Lucia dök upp, jag hade missuppfattat dag. Men de stannade i två timmar och det var jättetrevligt. Sedan hoppade de andra i jacuzzin när Lotus teamet gått. Själv känner jag mig rätt trött så har lagt mig i en solstol och skriver en liten blogg. Njuter av att svalkan börjar komma, det är ”bara” 28-29 grader nu:)
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.