Bästa sommaren..

image
..på många år har jag den här sommaren.
Vädret, miljön & att känna att man inte behöver jobba hela tiden är det som gör att det är den bästa sommaren på lääänge.
Känner hur jag dag för dag går ner i varv och laddar batteriena. Gått upp lite i vikt, kanske inte stod på önskelistan men det är ju ett resultat av att jag äter bättre eller rättare sagt mer. Ibland ute på restaurang och ibland hemma. Bara en sådan sak som att gå och handla här är en fröjd. Frukt och grönsaker som inte transporterats hundratals mil. Smakar så mycket godare, solmogna och till en bråkdel av priset hemma. Skaldjuren och maten överlag både billigare & bättre. Inga trendiga restauranger som alla ska gå på bara för att.. Här är antalet restauranger som alfabetet – finns alla sorter & prisklasser. Gäller bara att veta vilka som är turistfällorna.men det lär man sig snabbt. Ja, det har väl inte undkommit någon att jag är förälskad i Marbella och att bo här..

image
image
Men en tvättäkta svensk riktig sommar är inte att föringa. Stockholm i mitt hjärta som är Lasse Berghagens alster och Allsångens signaturmelodi sätter verkligen huvudet på spiken när det gäller svensk sommar när den är som bäst och då kan jsg verkligen sakna den.

Totalt avslappnad ska jag nu lyssna en stund på uppföljaren om Gatukatten Bob sedan soooova.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.