Sista semesterdagen..

image
..för den här veckan. Nu jobb måndag-onsdag sedan semester igen torsdag-söndag. Perfekt upplägg! I dag har det förvisso gått åt massa tid i telefon och då har jsg varit tvungen att vara inne för annars funkar inte telefonen. Den blir helt enkelt för varm:)
Har To Do listan klar för nästa vecka så är startklar och bara ska fixa allt så
att långweekend semester grejen kan fortsätta. Mår bra av det upplägget:)

image
In till Marbella och promenad längs strandpromenaden och sedan middag på Mamma Angela tillsammans med några kompisar. Längtar redan efter deras carpaccio. Till varmrätt tror jag det blir wienerschnitzel, den bästa i stan.
Verkligen prisvärt och trevligt på Msmma Angelas. Är ju där rätt ofta de gånger vi äter ute..
image

image
Längtar efter svenska sommarblommor. Ska kolla på tisdag om de har något bra i blomsterbutiken i Puerto Banus. Ska ju ändå dit och klippa mig. I den blomsteraffären kan man ibland hitta pioner, riddarsporrar, lejongap och annat som påminner mycket om en riktigt fin svensk sommarbukett.

Wi-Fi-nätverket har inte fungerat sedan i fredags, har inte dött av det. Men hoppas de kommer i morgon och fixar det så att TV:n funkar och dokument kan skickas från datorn (ja, jag vet att man koppla det mot sin iPhone men det krånglar alltid för mig). Nu 45 minuters vila – sedan fixa till mig innan avfärd mot Marbella & middag.. Ikväll ska Karisma med:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.