Drömmar..

image
99 nätter av 100 har jag ”vanliga”
drömmar som man ibland kommer i håg och ibland inte. Den där hundrade natten drömmer jag däremot en mardröm och vaknat med ett ryck.. I natt är en sådan. Det går liksom bara inte att vända på
sig och somna om. Det tar en stund och då tar jag till mitt bästa knep; skriver en blogg. Räcker inte det; fortsätter lyssna på min ljudbok. Sedan somnar jag gott igen, utan någon efterhängsen mardröm.

image
Kan också behagligt tänka på att i morgon ska det bli strålande sol och 31 grader. Det även dagen efter det och dagen efter och alla de 10 dagar framåt jag kunnat se på min väderapp. Det vore väl näst intill omöjligt att inte lyckas få bruna ben då kan man tycka. Nu börjar de anta en ton så att jag kan gå i klänning en kväll utan tro att alla tittar på mina vits ben. Just det där med vita ben har jag en ”hang up” på. Det och grodor. Helt normala ”hang ups” eller inte.. Ska skriva mer om det där med grodorna någon dag.

image
Är ju som bekant inte så tekniskt lagd. När jag nu bytt både den svenska och spanska telefonen har jsg lyckats tappa bort massa musik och dessutom en hel del telefonnummer. Så i morgon på min semester ska jag ladda ner en del ny musik från Itunes och testa Apple music och en gång för alls få ordning på Spotify utan reklam. Ni hör ju alla varför det borde vara en mänsklig
Rättighet för mig att ha Bengt boendes under sängen eller i gästrummet. Världens bästa IT-chef gör liksom mest nytta där.
Men Bengt avstår vänligt bestämt och sådant får man ju motvilligt respektera:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.