Vilken värme!

image
I dag är det varmt kan jag lova. Har tillbringat ett par timmar i jacuzzin. Lite för varmt för att kämpa för de bruna benen just i dag. Plattorna på altanen är så varma att det näst intill är omöjligt att gå på dem utan flip flops eller något annat. Karisma fortsätter att älska att bada och tillbringar en hel del tid i jacuzzin hon oxå.

image
Ikväll födelsedagsmiddag, bord bokat så att man kan vara hundra säker på att få bord ute. De här kvällarna, på restaurang, sittandes ute är inget annat än underbart! 20.00 är bordet beställt så har några timmar på mig att både vila lite och göra mig iordning..

image
Känner mig ungefär så här just nu så tar tillflykten in till det svala sovrummet. Nog med sol för i dag. Luftkonditioneringen fungerar som tur är fortfarande – annars hade det varit jobbigt att sova när ute temperaturen på natten ligger på sisådär 28 grader..

Hade ju planerat att åka hem två veckor i juli men av det blir det inget. Föredrar att stanna kvar i solen och har det riktigt skönt istället. Jobbar gör jag någon timme per dag, så efterlängtad denna vila är!! Dessutom kan jag ju hinna med fyra veckors spanska lektioner innan jag åker hem till Stockholm i mitten av augusti..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.