Trodde klockan var 12..

image
Men upptäckte att den var 02.00 när jag kom hem. Så trevlig kväll och såååå mycket att prata om. Planer smids så det står härliga till:)
Att på en vecka inreda en trerummare med ALLT är det nog bara Kathrine som klarar, med hjälp av Jenny. Det enda som fanns med i bagaget var några bestick typ, allt annat inköpt, levererat & monterat. Jättefint, precis i min smak:)

image
Har nu oxå ägnat några dagar åt att fundera på en tatuering till, med Lilla Gubben. Nu kommer i alla fall min kära Pappa bli glad eftersom jag kommit fram till att det var en dålig idé. Så någon mer tatuering är alltså inte aktuell.

image
Nu hög tid att sova så att jag kommer upp i morgon. Måste ju dels promenera i poolen enligt läkarens ordination och sedan sola så att jag får lite mer färg och inte minst #bruna ben..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.