30 grader i..

image
..i februari hette någon serie som alla sa var så bra. Såg den aldrig, borde jag kanske gjort. Hur som helst har vi exakt 30 grader här oxå just i detta nu. Har precis ätit en omelett med tomater och ska gå upp och lägga mig och sola några timmar. Har ju jaccuzin där uppe, utan värme på, så att man kan svalka ner sig med väldigt jämna mellanrum.

image
Älskar vita spetsklänningar, skulle kunna ha hur många som helst:) Men om jag skulle ha en sådan här får jag nog verkligen se till att följa läkarens träningsprogram OCH äta nyttig mat 100% sv tiden, det vet jag nog inte om det är värt. Det ska ju vara gott att leva också – inte bara äta för att hålla varenda kilo i schack.. Är väldigt lätt att lägga på sig några kilo här med all fantastiskt god mat. Vill ju inte bli en liten kanin som bara sitter och äter morötter och salladsblad, det är livet för kort för.

image
Ska precis skicka ett WhatsApp till Pedro och höra om han har möjlighet att köra mig till Kathrine efter jobbet. Hittar inte riktigt dit och det är definitiv inte gångavstånd. Fårts taxi hem sen. Ska bli så kul att ses ikväll!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.