Sarahs kläder..

Igår bunkrades det upp rejält med alla möjliga sorters drycker. Så lätt att glömma dricka mycket vilket man absolut måste i den här värmen. Dag två på min lilla miniweekend ska det solas några timmar till att börja med.

image
Vill ju så gärna lära mig spanska. Hade ju tänkt anmäla mig till en kurs efter sommaren. Har nu hittat en bättre lösning där jag samlat ihop några fler svenskar som vill lära sig ska ha en gemensam privatlärare. Kommer bli hur bra som helst och inte dyrare än kursen. Vi börjar nästa vecka och kör 2 x 1,5 timme per vecka. Det är Carmen, Emiles fru som ska vara vår lärare. Hon är lärare men arbetslös så det blir ett bra extraknäck för henne. Tror säkert Pappa kanske oxå vill ”haka” på sedan när han kommer ner.
Eller inte..

image

image
Har ju två telefoner, en svensk och en spansk, inte alltid helt lätt att hålla isär dem. Måste hitta mobilfordral som är är snygga, både för att hålla isär dem men även för att skydda dem. De är ju dessutom så tunna och jag har ofta 100 saker i handväskan så jag hinner aldrig hitta dem när det ringer:)

image
Snart kan jag börja shorts utan att skämmas över vita ben:) Det jag däremot har lite svårt att förstå är bilder som den här, finns ofta i vissa tidningar. Varför skulle man känna ett behov av att köpa kläder som liknar i det här fallet Sarah Jessica Parker? Det intressanta är väl att de visar bilder på kläder och kanske hela ”outfits”. Men nu måste jag ju inte förstå allt och kanske är det jättemånga som vill köpa kläder så att de ser ut exakt som någon annan. Hur som helst så tycker jag att hon är så vacker på sitt eget ”operfekta” sätt Sarah Jessica Parker..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.