Sol, regn & snickarbyxor..

image
Just nu verkar det vara lite orättvist tycker jag, här är det ständig sol och riktigt varmt medan temperaturen verkar vara allt annat juli-lik och vädret trist i allmänhet i Sverige. Det är ju så jäkla trist när man sett fram emot de där semesterveckorna i Sverige och så blir vädret sådär uselt som det kan bli vissa somrar. Hoppas det vänder, vi kan dela med oss av värmen här:)

image
Tre totalt arbetsfria dagar kvar – så i morgon tre timmar med solande. Mina armar är rätt bruns nu men benen ser ut som om jag lämnade kvar inne när jag gick ut och solade. Har fått gjort mitt hemma SPA i dag oxå. Så nu är det rätt bra ordning på tanten. Har lagt på mig något kilo som jag skulle kunna vara utan men det kommer jag nog tillrätta med om jag följer läkarens instruktioner om träning de kommande veckorna. Ska ju inte sluta efter det utan fortsätta gå, simma och börja med Pilates.

image
Har inte blivit något kapitel skrivet i dag. Men det gör absolut ingenting, det ska ju bars vara en hobby som jag gör när har lust. Kommer inte omvandla det till ett projekt med desdlines och massa krav utan bara skriva när jag har lust. Ibland ett par rader, i bland ett kapitel – det ska vara totalt kravlöst.

Något som jag oxå ska lära mig och som Josefina har lovat att lära mig bara för att jag tycker det vore kul att kunna göra det bra.. Selfies – då kan jag ju visa hur jag ser ut mellan varven. Selfie nr tre är inget att skryta med så mycket träning behövs. Det viktiga är att jag fått tillbaka och ikväll haft på mig mina 20 år eller så gamla Lee snickarbyxor:)
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.