Ny tradition skapad..

image
Man ska inte underskatta tiden med tjejgäng och tjejsnack. I kväll har jag & Lucia startat en ny tradition. En gång i månaden ska vi gå ut, bara hon & jag. Babbls lite och dela på en flaska Cava. Riktigt trevligt hade vi ikväll i det helt underbara vädret. Satt på en strandservering längs strandpromenaden i Msrbella. Satt några timmar än jag beräknat men tiden flög iväg. Cavan, rosé, var iskall & jättegod.

image
Lucia hade köpt några leksaker på Karisma, bland annat den här skon. Hon är helt kär i den och har hållt på oavbrutet i mer än en timme med den:) Hoppas hon kan lämna mina skor i fred ett tag nu. Lämnade hemmet i dag klockan 12 och kom hem vid halv tolv, lång dag så det ska bli skönt med mina semesterdagar nu. Ska sola så att jag den efterlängtade solbrännan.

Trött efterbehandling lång dag så lyssna lite på boken och sedan sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.