Längtar till på torsdag..

image
Då börjar min arbetsfria långweekend – ett avstämningsmöte med Figge. I övrigt sol & pool. Här ska det skaffas solbränna. Så i morgon får jag se till att göra ett litet mini hemma SPA på morgonen. Skrubb och allt det där ni vet. Både för läkarbesöket (som om han skulle bry sig om min kropp var opeelad eller om jag har några hårstrån på benen. Men känns bättre oavsett om han bryr sig eller ej. Sen tar solen bättre och man känner sig sug helt enkelt bättre. Men det viktiga är såklart inte det utan att verkligen ha ledigt med stort L och vara vid poolen och sola, ligga under en parasoll, lyssna på någon bra bok och bara må bra av solenergi och vila..

image
Kan inte påstå att mina ögonfransar ser ut exakt så här men faktum är att jag börjar se en klar effekt av det där serumet. Det är INTE ett sådant serum som folk tappat alla ögonfransar och Gud vet vad av tidigare. Det här är något nytt och säkert (ja, ni vet hur det är jag går på allt). Hoppas i alla fall jag får behålla ögonfransarna.

image
Sedan när jag fått den där efterlängtade solbrännan är det nog dags att köpa några fina läppstift som passar till det solbrända ansiktet. Länge sedan jag köpte något läppstift så det behövs hur som helst.

Började ju lyssna på uppföljaren om Katten Bob i går. Den har passerat 30 minuters gränsen så den kommer jag fortsätta lyssna på nu när jag går och lägger mig. Kan berätta att jag är otroligt tacksam över att luftkonditioneringen fungerar igen. Just nu, en bit över 01.00 är det 28 grader ute. Då är det inte så där himla lätt att sova gott hur många altandörrar man än har öppna. Skönt oxå för Karisma som med sin päls blir ännu mer varm och lidande av värmen än oss människor. Stor skillnad på katter och hundar där. Sigge älskade värme, låg alltid i solgasset och så nära braskaminen han kunde. Saknar honom fortfarande varenda dag. Vet att han hade ett bra liv som han nog var nöjd med och har det bra även i sin ””katthimmel”.

Kom på att jag måste kolla in vilka som är Sommarpratare och komma ihåg att lyssna på dem som verkar intressanta att lyssna på. Precis som med Allsången på Skansen, ingen riktig sommar utan några sommarpratare i lurarna under sommaren..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.