En dag på stan..

image
Har två huvudkuddar och när jag vaknade i morse låg Karisma och sov på den ena. Gick upp vid 09.00, som ni kan se följde hon inte med. Först vid 09.30 masade hon sig upp. När jag vaknade med henne där typ på huvudet kunde jag inte annat än glömma den hemska bläckfläcken på mattan.. Så söt som socker..

image
Var och fixade naglarna och passade på att be dem använda Lindas lack som hon utvecklat. De gillade det och vi kom överens om att jag skulle komma tillbaka med lite fler färger och priser etc. Så det var ju kul! Skönt att få på gellack oxå så jag slipper fixa med naglarna hela tiden. Bra tag sedan jag klippte mig så passade på att boka en tid nästa tisdag hos Benji.

image
Vädret kan man inte klaga på i alla fall. 18.32 var det 38 grader, förvisso i solen men det är ändå väldigt varmt men skönt:)
Efter att varit ute typ hela dagen ska jag ta igen mig en stund, känns i fötterna att jag varit ute och gått många många timmar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.