Doktorn & Morötter..

I morgon klockan ett är det dags för de nya testerna och röntgen av benen. Får vi se om och vad de kan hitta. Jag är alltid lite nervös inför sådana tester och så pratar de typ noll engelska hos den där specialisten så skönt att ha med sig Pedro. De där jordgubbsbakelserna får vänta till veckomöten på måndag. Efter en intensiv dag och telefonmöte i morgon innan doktorn känner jag att det finns risk att de blir lika snygga som tårtan. Revansch var jag ju ute efter så säkrast att vänta till på måndag.

image
Det blev några morötter idag. Herregud vilken rea de har. Köpte några riktigt fina tunikor, en klänning och ett par örhängen. Allt kostade under en tusenlapp tillsammans. Så 5-6 morötter blev det och jag är nöjd & glad. Hämtade även min nya spanska telefon på kontoret i dag och har med hjälp fått i gång den.

image
Efter läkarbesöket ska jag till kontoret och träffa Polina som ska hjälpa mig lite med en del administrativt arbete. Ska med andra ord lämna över och det kommer kännas SKÖNT!
På kvällen ska Lucia och jag gå ut en sväng själva. Ska bli kul för vi har aldrig varit ute själva utan det har alltid varit hela kontoret. Vi är ju de enda tjejerna och jobbar ju dessutom tillsammans med marknadsföringen mm. Lite tjejsnack behöver man allt ha lite då och då:) Hon har dessutom hjälpt mig och bokat tid hos veterinären för Karisma. Dels ska någon liten ”plupp” opereras bort och sedan ska hon steriliseras. Har ju ingen som helst avsikt att avla även om hon har en fin stamtavla. En hund i taget har jag lärt mig räcker:)

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.