Revansch..

image
När hela Lotus teamet med familjer var här så hade vi lite olika svenska specialiteter som tex Snapsar och jordgubbstårta. Jag gjorde jordgubbstårtan. Sent på kvällen kan tilläggas. Emile utbrast när han såg tårtan; Sådant här trodde jag inte du kunde göra (och detta på fullaste allvar). Efter det att Tom skickat mig en bild på tårtan kan jag bara konstatera att Emile inte var nykter. Inte jag heller för den delen, för värre jordgubbstårta har jag nog aldrig sett. Utseendemässigt.
Men ingen verkade se det och alla åt med god aptit till tårtan var slut. Känner ändå ett visst litet behov av revansch så i morgon ska jag inhandla ingredienser till några jordgubbsbakelser som skall göras med omsorg och utan Cava.

På onsdag ska någon från teamet köra mig till doktorn och då kan vi äta mina förhoppningsvis fina jordgubbsbakelser efteråt.

image
31 grader i skuggan har vi just nu. Men idag är arbetsdag så inget poolhäng i dag inte. Däremot ska jag ta ett litet hemma SPA ikväll. Det är ett evigt fixande med hårinpackningar och annat i den här värmen. Som en tröst till er som är någonstans där det regnar och slipper sådant..

image
I morgon till Puerto Banus och fixa naglarna. Typiskt att de flyttat dit, var mycket närmre när de låg i Marbella. Men vanedjur som jag är följer jag snällt efter till Puerto Banus när jag nu vet att de är jätteduktiga. Sedan in till Marbella stad en stund. Har inte gått och tittat i butiker på säkert två månader så en liten sådan sväng får det bli i morgon.
Sist men inte minst.. Inköpen till jordgubbsbakelserna, tror faktiskt att jag till och med har små svenska flaggor någonstans..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.