Nattlig promenad..

Det där hotet om att sälja Karisma på Blocket hängde liksom kvar som något dåligt samvete.. Kompenserade med en extra promenad i trädgården runt midnatt så nu är vi kvitt. Somnat som en stock har hon gjort och jag hoppas hon sover till i alla fall 09.00 eller så.

image
Tänkte att jag skulle komma igång med den här boken som legat på nattduksbordet många veckor nu. Har på känn att den kommer passera 30-minuters testet. Han är allt rätt speciell, även om delar är extra kryddat i TV-programmet. Inte för att jag är mäklare på Lotus men jag kan säkert lära mig något. Till skillnad från Sverige så kan jag börja jobba som mäklare i morgon om jag vill. Ingen utbildning eller licens krävs. Dock har jag lite självinsikt.

image
Kommer blanda med ljudboken om katten Bob. Det här är uppföljaren till den första boken, riktiga feelgood böcker som man behöver ibland. Apropå böcker så är nu mitt manus till mitt bidrag i boken Boosta din business helt klart. Hade missat några ändringar men dem hade redaktören fixat till så nu är det check på den. Ska bli spännande när den ges ut.. Alla mina vänner och bekanta kommer att få kunna köpa den till ett bättre pris än i bokhandeln, om nu någon skulle vara intresserad:)
Tränar vidare på min roman som aldrig kommer bli utgiven för att om ett år eller kanske det tråkiga första kvartalet börja jobba med: Från VD till entreprenör – finns ju en del att både dela med sig av och berätta om..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.