Jag säljer dig på Blocket..

image
..hörde jag mig själv utbrista till min fina fina Karisma idag och direkt skämdes jag.. Tur att hon inte förstår. Men i dag har hon varit riktigt jobbig. Bläck på mattan, toalettpapper över halva altanen och jag vet inte allt hon hållt på med i dag. Var får hon energin ifrån i hettan? Efter varje total urladdning av bus så går hon nöjt och lägger sig på något svalt ställe tar sig en kortare tupplur. Tur hon är morgontrött som jag i alla fall, annars hade väl lägenheten varit riven när man vaknade. No wonder vakterna här kallar henne för Terroristen. Tror helt enkelt att jag får skärpa till mig vad det gäller hunduppfostran.

image
Funderade en stund på om jag skulle ta och göra en ny liten tatuering, tex Lilla Gubben då skulle ”familjen” vara komplett. Men jag tror jag ska tänka över det både en och två gånger och inte rusa iväg och vara impulsiv som vanligt. Det kommer således med 99,9% sannolikhet stanna vid att det var en tanke i hettan, för det har det verkligen varit i dag.

image
Eftersom jag själv tycker att jag varit så ”duktig” idag och fått hur mycket som helst gjort ansåg jag ju mig vara värd en morot. Inte en från grönsaksdisken utan något roligt eller snyggt till exempel. Extra trevligt är det då att det är REA typ överallt i alla butiker inne i Marbella stad. Då kanske man till och med kan slå till med två morötter. Det återstår att se, man ska ju hitta något man vill ha och inte köpa något bara för att..
Ska även hämta min nya företagstelefon, dvs den spanska i morgon på vägen mellan naglarna och ”morötterna”. Ett snyggt mobilfordral skulle kunna vara en bra morot, men det är inte så lätt att hitta.

image
Kom just på att jag ju så gärna ville ha en vit kostym. Det kanske man kan hitta på någon REA. Men då får jag skärpa till mig och sola lite mer om det ska vara snyggt. Hur som helst oavsett kostym eller inte så tänkte jag ta en helt arbetsfri långweekend torsdag-söndag. Då ska jag passa på att sola ordentligt..

Kram

2 reaktioner på ”Jag säljer dig på Blocket..”

  1. En vit kostym är sjukt fräscht och snyggt, men jag och vitt har tyvärr aldrig gått ihop.
    Det händer något konstigt med mig när jag har vitt på mig, jag blir liksom nervös (ungefär som när Anton Glanzelius ska dricka mjölk i ”Mitt liv som hund” ) och så kladdar jag ned mig inom några minuter.
    Synd, för det är verkligen fint med vitt på sommaren när man fått lite färg.
    Kramis Helena H

  2. Vad söt du är Helena:) Det gör kanske inte så mycket för du passar så otroligt bra i färgstarka kläder ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.