Spanska familjer..

image
Varje söndag under sommaren är stranden precis utanför oss full. Full av stora härliga spanska familjer som hänger på stranden mellan sisådär 11-21. Parasoller, små partytält, kylväskor, stolar, mat & dryck i massor och så umgås de hela dagen tillsammans. Så här på avstånd ser det så mysigt ut så man blir lite ”avundsjuk”

image
Precis när jag skrivit klart det där om stranden ringde det på dörren, låssmeden eftersom dörren är typ omöjlig för mig att låsa upp. Vips så var Karisma borta. Skrek på vakten, kan tillägga att Karisma går under namnet Terroristen bland vakterna, han i väg som ett spjut och fick tag i henne. Jesus, så rädd jag blev – undrar om det är tid för henne att börja löpa? Måste omgående kontakta Emily, uppfödaren. Är ju helt ovan vid hundar.. Nu har jag stängt in henne i köket medan låsgubbarna fixar klart. Mycket missnöjd är hon kan jag berätta, tycker mest synd om sig själv i hela världen. Men det brukar gå över fort:)

image
Har legat vid poolen och solat i två timmar i dag. Badat för att ”klara” värmen – det är VARMT vill jag lova. Så efter två timmar fick det vara nog. Jag måste ju få till lite solbränna och så de där bruna benen så bara att kämpa på med andra ord. Värre uppgifter kunde man ju haft..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.