Teknikens under..

image
..är definitivt inte något jag kommer bli berömd för. Tänkte se Sommarkrysset ikväll men lyckades självklart inte få in svensk TV. TV4 Play vägrade samarbeta med mig så något Sommarkryss blev det inte. Men värre saker har hänt.

image
Här i Spanien ska det bli värmebölja nästa vecka. Närmare 40 grader, tur man bor i Marbella för här beräknas temperaturen hålla sig kring 30-31 grader. 40 grader är ju plågsamt och allt annat än behagligt. Kollade 10 dagars prognosen för just Marbella. En enda stor sol och 30-31 grader varje dag. Det kallar jag sommarvärme och då vore det väl skam om jag inte lyckades få till de där
image
Bruna benen.. Har kommit på en bra lösning hur jag ska bli avlastad och klar snabbare. Piggare och brun kommer jag kunna bli då och det känns mer än lockande just nu. I kväll ska jsg gå och lägga mig tidigt och därmed förhoppningsvis vakna tidigt. Ska börja med mitt manus till en inspelning som hänger ihop med bokprojektet Boosta din business. Jag har kommit på det lättaste, musiken:)
1. Broken Promiseland med Weeping Willows
2. Sångerna med Helen Sjöholm
3. Lady in red med vad han nu heter.. eller en annan som jag väljer mellan.
Alla har de betytt något speciellt för mig. Så jag hoppar Zara Larsson, Avicci och allt annat som anses rätt nu:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.