Solsting eller?

Ja, man kan ju misstänka det. Detta trots att jag inte ens solat i dag. Men hur tänkte jag?
image
Var fick jag den ifrån som en av tre låtar? Måste haft tillfällig sinneförvirring eller någon form av solsting.. Det ska ju självklart vara:
image
Peter LeMarc och där väljer jag mellan två låtar. Inte för att det är så intressant så där i största allmänhet men bara kände att jag måste gå in med en ”dementi” avseende Lady in red. Nog om det.

image
När jag då ändå har tillfällig solsting eller nåt så tänkte jag fortsätta göra något jag normalt sett inte skulle ha gjort. Har laddat ner Liza Marklunds senaste bok. Fick lite problem med hennes trovärdighet och författarskap i den där bokserien om kvinnan som fick fly hals över huvud och på skattebetalarnas bekostnad fick bo i Brasilien (eller var det nu var ). Sedan kom så många påståenden och ”bevis” om att denna kvinna ljugit i hop sin historia. Vad som är sant eller inte får vi nog aldrig veta, men helt sanningsenlig var hon nog inte. Kvinnan allts och Liza Marklund köpte allt med hull och hår vilket fick enorma konsekvenser för mannen med de mörka ögonen som verkligen hängdes ut. Något är det som skaver i hela den där historien och det tror jag Liza Marklund oxå tycker. För när Liza hjälpt henne att skriva de första böckerna kom kvinnan på att hon kunde tjäna mer pengar själv och gav väl ut en bok eller två. Inte särskilt välskrivna och sådär osannolika så att hon försvann. Så kan det gå när man är kortsiktig i sitt tänk och om det dessutom inte var sant är det ju inte klokt. Bra på att dupera men inte på att skriva kanske man kan säga i sådant fall. Men jag ska inte säga att det inte var sant för jag var inte med, det är min högst personliga uppfattning.

image
Det där blev så trist så jag slutar lördagskvällen med något trevligare – blommor! Det fick jag faktiskt en bukett i dag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.