Kor på rymmen..

image
Helt underbar bild. Korna tyckte det var lite väl varmt och rymde i väg och tog sig ett bad. Rebeller:)
En gång i tiden där vårt gamla hus Talliden låg så var det oxå betesmark för korna och de kunde då ta sig ett bad när de ville. Jag vet inte om de gjorde det för det var många år sedan de gick och hade så ”dyrbar” betesmark som sjötomter i Stockholms Skärgård.

image
Ni vet den där organisatören som jag tjatade om att köpa och som
skulle hjälpa mig att få järnkoll på allt. Inköpt har den blivit men inte i bruk. Så jag tror jag ska sätta igång och få ordning på den så att jag helt enkelt får koll och översikt en gång för alla. Det ska bli gjort i dag. Kommer kännas väldigt bra efteråt.

image
Apropå bad så har Karisma i dag tre nya kompisar här som badar med henne. Nu har tjejerna gått ner till den stora poolen i trädgården och där får Karisma inte bada enligt reglerna. Vilket man kan ha förståelse för, men hon skulle bra gärna vilja:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.