Tänkte väl det..

..inte kan det vara mulet en hel dag i Marbella i juli. Vid ett-tiden så sprack det upp och himlen blev klarblå och solen gassade som vanligt. Hade väl sovmorgon eller så, solen alltså.

image
I kväll ska jag vara hemma, totalt ensam och bara vara. Dem där tröttheten sitter i, måste skärpa till mig och börja med den där citron- och ingefära shoten och det i morgon bitti. No excuses.
Storhandling får det bli i morgon oxå. Det hanns inte med igår. Ska fylla på inköpslistan ytterligare och skärpa till matvanorna så försvinner säkert tröttheten.

image
Med de ändringarna och så lite bättre styr på sovrutinerna och slutligen styra upp de administrativa rutinerna så är jag nog en ny människa om någon vecka.
Är ju inte så konstigt att man är trött, det har inte varit ett år som man ”surfat på en räkmacka” precis. Men nu är det inte långt kvar till jag kan få göra saker som ger mig stimulans och som jag tycker är roligt.

image
Ikväll latar jag mig lite, lyssnar på någon bra bok och skriver första meningen. I morgon en timme eller två vid poolen, storhandling och sedan sätta igång med det på bilden. Organisera och sätta igång att beta av. Med en citron/ingefära shot i kroppen kommer det säkert gå som en dans..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.