Regler & Bröllop..

image
Det börjar väl kanske ”luckras” upp nu med alla regler som gäller vid bröllop. Själv har jag gjort några riktiga regelbrott,givetvis utan att vara medveten om dem innan;
1. Två gånger har jag burit röd lång känning på bröllop. Har med andra ord gått omkring och signalerat ett helt bröllop att jag haft ihop det brudgummen. Något som verkligen inte varit så och jag hoppas att övriga bröllopsgäster inte heller var medvetna om att det är så det sägs. Sista gången var många många år sedan, har givetvis inte gjort det sedan jag fick veta signalvärdet.
2. En gång bestod bröllopsgåvan av ett fint knivset. De hade önskat sig det så varför inte köpa något det mycket matlagningsintresserade brudparet önskat sig? Fel, fel fel – brudgummens mamma var typ förkrossad då det betyder otur att få knivar i bröllopspresent.
3. Värsta stressfaktorn inför ett bröllop.. Hade jobbat sjukt mycket innan och hade inte hunnit tänka ut vad jag skulle ha på mig. Det var inget frackbrölllop utan lite mer av fri klädsel kod. Var toast master på det bröllopet. Nu är väl risken förbi att någon någonsin ska be mig igen men ett gott råd: Tänk inte ens tanken, den uppgiften passar helt enkelt mig. Men åter till klänningen. Bröllopet gick av stapeln på en lördag eftermiddag i Kalmar gör ca 15 år sedan. Åkte ner fredag eftermiddag så att jag skulle ha gott om tid att hitta den där känningen. OBS! Kalmar och 15 år sedan, det var verkligen en utmaning att hitta en klänning. Blev med andra ord VÄLDIGT stressade förberedelser till vigselakten. Men det gick det med, men aldrig mer så dåligt förberedd inför ett bröllop, aldrig rött och aldrig knivar i present.

image
29 augusti är det dags för bröllop igen. Är väsentligt mer förberedd och känner mig helt lugn. Det enda jag funderar lite på om jag ska skaffa en nu klänning, ser framför mig EXAKT hur den ska se ut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.