Första raden..

image
Du är mitt livs kärlek, du är mitt livs kärlek upprepades som ett mantra tyst i hennes huvud.
Låter säkert hur banalt som helst. Jag har inte bsra lyckats skriva första raden utan hela första kapitlet. Inte så långt kapitel, tycker själv bäst om böcker som har rätt så korta kapitel. I det här fallet är det första kapitlet själva upptakten och är därför extra kort så det var inte direkt någon bedrift stt skriva ett ”helt” kapitel.
image
Gammal marknadsförare som jag ju är börjar jag helt typiskt att tänka på bokomslaget..
Bokomslaget på en bok som med största sannolikhet aldrig kommer se dagens ljus. Men om den nu mot förmodan skulle göra det så är det så klart Hans Marklund som ska göra omslaget. Hans har ju gjort loggorna för Fredriksborg, Lotus & Kalmar Slottsrestaurang. Grymt duktig tycker jag att han är.

image
När jag är klar med nästa veckas To Do list tänkte jag fråga Lucia (spindeln i nätet på Lotus som har koll på allt) om hon vet någon billig skräddare eller någon som kan sy. Skulle så gärna vilja ha ungefär en sådan här klänning till bröllopet i augusti. Några justeringar..framförallt ska den inte vara vit och inte heller röd och självklart inte svart. Fast nu för tiden bär faktiskt en del svart på bröllop, men där är jag nog lite gammeldags, för det tycker jag inte passar. Dessutom bär man ju svart hur många gånger som helst både till vardag och fest.. Nej, får börja fundera på färgen för jag 100% säker på att jag vill ha den enfärgad. Bestämda uppfattningar har jag alltid haft, på gott och på ont.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.