En helt underbar kväll..

image
Sitter i min favoritfåtölj på nedervången, altandörren öppen och en sval havsbris kommer in. Det enda ljudet som hörs är vågorna som rullar in och cikadornas läten. Då behöver man ingen meditation för det här är meditation på sitt sätt. Har laddat ner några nya böcker och ska strax gå upp och lägga mig för att lyssna en timme eller så.

image
I morgon när jag vaknar och har kollat lite på Nyhetsmorgon ska jag ta itu med planering och få ner inboxen till noll. Det märks att det är lite semestertider för antalet olästa mail understiger hundra. Bara det gör att det känns så mycket lättare att ta itu med dem. För de mindre bolagen har jag några årsredovisningar som ska göras. Tänkte få klart allt sådant den kommande veckan och få i väg till revisorn. Ska bli så skönt att få check på det. För de två större bolagen är det som tur är Ernst & Young som gör boksluten. Tänk om det kunde ramla ner någon duktig bokföringsperson från himlen som hade ett ok löneanspråk, det hafe jag gillat. Vill inte dra på mer kostnader nu innan vi ser hur sommaren går så det får vänta lite. Egenföretagarens ständiga utmaning, balansen mellan att gasa och bromsa.
Men för övrigt så älskar jsg att vars egenföretagare, lyxen att kunna jobba från Marbella hade ju aldrig gått om man varit anställd. Ångrar absolut inte mina år som anställd, så mycket jag lärt mig och så många fantastiska människor jag haft förmånen att jobba med. Det har jag för övrigt fortfarande, ett helt underbart team med människor som varje dag på ett eller annat sätt gör mig stolt. Det är jag otroligt tacksam för!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.