Att ha en valp..

image
..är på hur många sätt som helst underbart. Speciellt en valp som Karisma. Hon är så gosig och så social mot allt och alla hon möter. I fem minuter är hon lite sorgsen när någon gäst går, för det var ju så kul att dom var här:) Sen glömmer hon det och blir precis som vanligt igen..

I bland är precis som vanligt väldigt jobbigt. Jag vet inte hur många duttpennor, överstrykningspennor, block, iPhone lurar hon bitit sönder. Många. Har just nu två två ”förtjusande” konstverk på min väldigt ljusbeiga matta i vardagsrummet. Kontnär: Karisma med en grön överstrykningspenna som pensel. Suck. Tur att mattan är stor så att den kan skäras av en bit och vändas så att konstverk och andra ”valpolyckor” kommer hamna under soffan. Men väntar med det till hon är ”vuxen”, dvs ett gäng månader till.

image
I dag när jag vaknade kände jag hur jäkla trött jag var. I hela kroppen och i huvudet. Har därför varit förnuftig och tagit sommarlov i dag. Inte gjort ett dugg. Sovit när jag känt för det osv. Har nog varit väldigt nyttigt för kroppen. Har inte öppnat mina mail, det tänker jag göra i morgon. Har inte lyssnat av telefonsvararen, det tänker jag göra i morgon. I dag och i kväll har jag sommarlov och då måste man inte göra sådant, har jag bestämt.

Det man däremot får göra när man har sommarlov är att göra sig i ordning, flanera i Gamla stan och äta en god middag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.